Kurser

Kurser

Pedagogiskt Centrums utbud av konferenser, föreläsningar och kurser uppdateras löpande och riktar sig till all pedagogisk personal, inom alla skolformer. Utbildningarna berör en mängd frågor inom pedagogik och skolutveckling: läsning, matematik, digitala verktyg, elevhälsa och reformer inom utbildningslandskapet, för att nämna några. Dels har vi ett öppet utbud som uppdateras kontinuerligt, dels kan vi erbjuda uppdragsutbildningar som vi skräddarsyr just efter era behov. Har du några frågor kring detta kontakta Lislott Lundahl. För att ta del av vårt aktuella utbud av utbildningstillfällen, klicka på “Boka våra kurser här”.

Event

Gymnasieval, digitalt lärande eller sex, unga och skolans roll? Pedagogiskt Centrum skapar mötesplatser som engagerar och gör avtryck.

Varje år planerar och arrangerar vi ett antal större konferenser, mötesplatser och temadagar. Vissa av dem är väletablerade och återkommande, andra är engångsföreteelser. Vår samlade erfarenhet inom området har gjort oss till duktiga eventarrangörer och problemlösare. Välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta mer om något av våra arrangemang, eller om du vill få hjälp med att planera ett eget.